FOOD & DRINKS
OUR MENU
LUNCH > Mon 23 June to Friday 27 June (3 serv. € 29 / 2 serv. 24 € / Main course. 19€)
Salade grecque
Griekse salade
Greek salad
Roulade de saumon fumé, fromage de chèvre et beurre blanc
Roulade van gerookte zalm, geitenkaas en beurre blanc
Smoked salmon roll, goat's cheese and beurre blanc
Côte de porc Blackwell, frites
Blackwell varkenskotelet, frietjes
Blackwell pork chop, fries
Panaché de poissons, salade de légumes et sauce vierge aux pignons de pins, pommes sautées
Panaché van vis, groentesalade en sauce vierge met pijnboompitten, gebakken aardappelen
Mixed fish, vegetable salad and sauce vierge with pine nuts, sautéed potatoes
Duo de sorbets (citron, framboises)
Duo van sorbets (citroen, framboos)
Duo of sorbets (lemon, raspberry)
A GRIGNOTER | SHARING
Huisbereide minikroketjes, naar keuze : Vol-au-vent - Iberico - Grijze garnalen
Home made mini croquettes, choice between : Vol-au-vent - Iberico - Grey shrimp
Kalamata olijven en feta
Kalamata olives and feta cheese
Nobachi crispy garnalen, srirasha mayo
Nobachi crispy prawns, srirasha mayo
Chiperones (kleine gefrituurde inktvis), aioli saus | Chiperones (small fried squid), aioli sauce
Gefrituurde broccoli met krokante quinoa
Fried broccoli, crunchy quinoa
Chorizo gegaard in rode wijn |Chorizo simmered in red wine
Capacollo (Toscane), Salame Muletta d'Oggiono Lombardia, Duroc 100% Gran Reserva + 24M, El Veleta
Assortiment kazen, brood & boter
Assortment of cheeses, pain & beurre
SUGGESTIONS DU CHEF
Mosselen marinière
Mussels mariniere
Mosselen met witte wijn
Mussels with white wine
Moules au curry Thai | Mosselen met Thaise kerrie | Mussels with Thai curry | 32
Provençaalse mosselen
Provençal mussels
Les nouveaux maatjes & leur garniture (2 pc)
Nieuwe maatjes & garnituur (2 stuks) | New young herring (maatjes) & garnish (2 pieces)
Salade van met hazelnoot en honing gepaneerde kipgoujonnettes | Salad of chicken goujonnettes breaded with hazelnut and honey
Bord gerookte zalm, garnituur, toast | Platter of smoked salmon, garnish, toast
Duo van zeetongetjes ‘meunières’, salade, frietjes | Duo of sole “meunières”, salad, fries
Rundvlees paillard op Italiaanse wijze, gesauteerde aardappelen | Beef paillard Italian style, sauteed potatoes
ENTRÉES | STARTERS
Grijze garnalenkroketten, gefrituurde peterselie
Grey shrimp croquettes, fried parsley
Ceviche van zeebrasem, geroosterde hazelnoten
Sea bream ceviche, roasted hazelnuts
Gegrilde octopus, hummus & gekonfijte tomaat
Grilled octopus, hummus & tomato confit
Rundercarpaccio, Parmezaanschilfers, olijfolie, verse basilicum
Carpaccio de boeuf, copeaux de Parmesan, huile d’olive, basilic frais
Scampi's met rode kerrie & kokosmelk | Scampi with red curry & coconut milk
Terrine van ganzenlever en verse geitenkaas met coulis van groene appel, briochebrood
Terrine of foie gras and fresh goat's cheese with green apple coulis, brioche bread
PLATS | TERRE
Rundvleesstuk (250gr) gebraden met knoflook en tijm, gemengde salade, frietjes
Cut of beef (250gr) roasted with garlic and thyme, mixed salad, fries
Vol-au-vent, koninginnenhapje, frietjes
Vol-au-vent, puff pastry, fries
Vlaamse stoofkarbonades, frietjes
Flemish beef beer stew, fries
Rundertartaar, frietjes, huisgemaakte mayo
Beef tartare, fries, homemade mayonnaise
Rundertagliata
Gegrilde reepjes rundvlees, Parmezaan, balsamico vinaigrette, salade en gebakken aardappelen
Beef tagliata
Grilled beef strips, Parmesan shavings, balsamic vinaigrette, salad and sautéed potatoes
Carpaccio de boeuf, burrata, huile d’olive
Rundscarpaccio, burrata, olijfolie
Carpaccio de boeuf, burrata, olive oil
ACCOMPAGNEMENTS | ACCOMPANIMENTS
Béarnaise, gebroken groene peper & cognac, champignons
Béarnaise, cracked green pepper & cognac, mushrooms
PLATS | MER
Kabeljauwrug met babygroentjes en puree, beurre blanc
Cod back with baby vegetables and mash, beurre blanc
Zalmsteak gemarineerd in yuzu, romige basilicumsaus, ratte-aardappeltjes op zijn Provençaals
Salmon steak marinated in yuzu, creamy basil sauce, ratte potatoes à la Provençal
Risotto van de chef
Chef’s risotto
PASTA & SALADES
Gnocchi, truffelcrème
Mediterrane ravioli met basilicumsaus
Mediterranean ravioli with basil sauce
Tagliatelle met gegrilde Zuiderse groenten en tomatensaus
Tagliatelle with grilled Mediterranean vegetables, tomato sauce
DESSERTS
Wentelteefjes, vanille-ijs & karamel met gezouten botersaus
French toast, vanilla ice cream & salted caramel sauce
Dame blanche, warme chocoladesaus
Dame blanche, warm chocolate sauce
Pavlova met rode vruchten en coulis
Pavlova with red fruit & coulis
Chocolade moelleux, vanilleijs Chocolate moelleux, vanilla ice cream
PETITS DÉJEUNERS | BREAKFAST (08:30 > 11:30)
COFFEE COCKTAILS
CHAMPAGNE & CAVA
VIN MAISON | HUISWIJN | HOUSE WINE
VIN AU VERRE | WIJN A/H GLAS | PER GLASS
VIN BLANC | WITTE WIJN | WHITE WINE
VIN BLANC |ITALY
VIN ROUGE | RODE WIJN | RED WINE
VIN ROUGE, SERVI FRAIS | RED WINE, SERVED CHILLED
VIN ROUGE |RED WINE | ITALY
VIN ROUGE | RED WINE | ITALY
VIN ROUGE | RED WINE | ARGENTINA
VIN ROSÉ
VIN ORANGE
SUMMER SIGNATURE COCKTAILS
Cava - Limoncello - cherry syrup - cherry bitter - lemon juice
Saké – Italicus - chamomile infusion - lemon juice - grapefruit juice - almond syrup
Cointreau – Aperol - lemon juice - peach liqueur - spicy syrup - Schweppes lavender
Havana club 7 YRS – mezcal - lime juice - spicy syrup – angostura - ginger beer
Wodka Absolut - tequila Olmeca - lime juice - cucumber syrup - fresh cucumber - bitter cucumber
SUMMER SIGNATURE MOCKTAILS
Coconut milk - passion fruit - lime juice - fresh mint - almond syrup - pineapple juice
Copperhead gin 0% - lime juice - ginger syrup - lemongrass syrup - honey